WeLCome
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uye Olmadan konuları Göremezsiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn...

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn... Empty
MesajKonu: walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn...   walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn... Icon_minitimeÇarş. Tem. 22, 2009 8:08 pm

arkadaslar server mage serverdir bende userım^^ . serverde walkryli kolay pwp bıldınız gibi bi farkı ve daha super olması bana gore bıraz daha cok vuruyor^^ 3500 2500 arası vuruyor arkadaslar serverın ip:212.174.136.10 kopanel : 212.174.136.10 arkadaslar tekrar soyluyorum lutfen human acın arkadaslar ınanın cok zevklı orc acmayın arkadaslar hhuman acın ) bende userım zati ne kadar cok user okadar zevk user olmadan zevk alınmıyor dedım bende yardımcı olayım gm lere^^ nick Resistance^^ serverın gm leride cok iyidir arkadaslar hayırlı Traşlar^^ ..
https://redzeus.yetkin-forum.com

walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» walkryli mage server 2500 3500 arasi mp maqe metaor nowa vurur qelenler humanacsn...
» İste Hayalinizdeki Server Brothers PvP
» arkadaşlar server daha 5dk oldu 55 user online come server!!!
» mage pwp serverdır arkadaslar 2 3 kes deneyın start qelmıosa cunkı bir sorun varmıs .
» EN GELİŞMİŞ PRİVATE SERVER